Mooiste quote: we zijn stofdeeltjes op aarde, voortgejaagd door de wind van ons lot

Leuke recensie van Ann’s Boeken Blog.

Ze schrijft onder andere: “Het verhaal leest als een stroomversnelling. Het is een heel origineel verhaal, dat, voor zover ik weet, nog niet (vaak) is verteld. Het verhaal is goed opgebouwd waarbij het begint in de jeugd van Ariaan en Willemijn, waarom ze uiteindelijk in het weeshuis belanden en van daaruit uiteindelijk in Kaap de Goede Hoop gaan wonen, hoe hun leven daar is. Vanaf de eerste zin zat ik erin.”

Ze gaf me vijf sterren! Dank je wel Anneke van Dijken.

Als je de heel recensie wilt lezen: https://surfingann.blogspot.co.za/2017/04/het-suikervogeltje-pauline-vijverberg.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *